DISTRIBUIȚI

Am dat trecut azi pe la Powerfishing și oamenii tocmai puneau în raft…ghici ce? Salmo Maas Marauder! O nălucă foarte îndrăgită de știucari, poate topwaterul cu cea mai mare notorietate de pe la noi, care de ceva vremea nu se mai găsea prin magazine. Sunt disponibile multe culori în varianta JR. Rareș Boieriu chiar stătea pe gânduri dacă a făcut bine să le pună la raft, pentru că se comandă atât de rapid online încât îi era teamă să nu aibă mai multe comenzi decât poate onora. I-am urat să aibă problema asta 🙂

maas-marauder-salmo maas-marauder-salmo-stoc-preț

Dacă tot l-am prins pe Rareș, l-am întrebat și despre mulineta Maniac de la Trabucco, pe care am învârtit-o și ne-a plăcut – chiar voiam să îi dedic un articol. Mi-a spus că o folosește personal de doi ani, chiar și pe Dunăre, și nu a avut nicio problemă cu ea. E la fel de închegată iar frâna merge la fel de cursiv și după doi ani. E foarte posibil să fie o mulinetă de top, având în vedere și prețul de aproape 600 de lei. Dar mulți preferă să cumpere o mulinetă de top de la Trabucco sau Spro, decât una low cost de la Shimano sau Daiwa.

Am mai văzut în magazin 2 fire noi de la Trabucco, unul dintre ele fiind T Force XPS Sinking Plus – care promite să fie la fel de sinking ca fluorocarbonul. O să îl luăm la o tură anul ăsta, deocamdată nu avem tamburi câte fire vrem să testăm. Dar, dacă îl pescuiți și aveți deja o primă impresie, dați-ne un feedback, să știm la ce să ne așteptăm.

P.S. Era pe stoc și fluorocarbonul XPS Ultra. Ceva soft, ceva deosebit…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.