DISTRIBUIȚI

Sounbaits Clear Pellet Oil

Aditivul Clear Pellet Oil poate fi folosit în combinație cu orice tip de pelete pentru a le ajuta să se scufunde mai ușor. Da, ai citit bine. Avem de-a face cu un ulei transparent care, în loc să se ridice la suprafață, stă pe fund și ține laolaltă și peletele mai bine. Vine (deocamdată) în 3 variante: F1, Scopex și Krill.

Cârligele Guru KAIZEN

Sunt cârlige fără contră, foarte puternice, deși sunt destul de subțiri. Paleta cârligelor Kaizen este uriașă raportată la grosimea cârligelor, iar asta va ajuta enorm la legarea cu fire de diametru mic. În felul ăsta, nu are rost să îți faci griji că nodul va aluneca peste paletă.
Guru Kaizen au un strat PTFE care nu doar le oferă un finish premium, ci ajută și la menținerea lor ascuțite mai mult timp. Forma este foarte wide gape, dacă ne permiteți licența. Asta va scădea teoretic rata dezagățărilor, pe de o parte, și va oferi pescarilor posibilitatea de a le folosi cu o varietate mai mare de momeli. O să rămâna suficient de mult vârf ascuțit în afara momelii cât să le facă eficiente la înțepare. Vin în pachete de 10 bucăți, cu mărimi între 10 și 20.

Baiy-tech Juice Dumbells


Noile Juice Dumbells de la Bait-Tech vin în mărimi de 8 sau 10 mm, cu versiunile Pop-up, Wafers și Sinkers pentru orice tip de prezentare ți-ai dori. Sunt perfecte pentru method feeder în monturi fir de păr, le poți pescui la fel de bine cu baionetă sau cu inel siliconic. Sunt produse pe baza aditivului lichid de mare succes al celor de la Bait-Tech, THE JUICE. Au o aroma fructată puternică, iar asta le face atractive mai multor specii de pește.

Cârlige Guru Super LWG

Ultimele cârlige Super LWG vin cu un strat de PFTE, iar wide gape-ul are vârful ușor răsucit către interior. Vârful de tip WASABI este foarte ascuțit, durabil, cu șanse scăzute de dezagățare a peștelui în dril. Vin atât în varianta cu ochet cât și cu paletă, perfecte pentru momeli diverse, de la viermi până la boabe de porumb sau pelete. Varianta cu ochet este ideală pentru prezentări pe fir de păr cu inel siliconic sau cu stoper în cazul peletelor tari. Pachete de zece, mărimi de la 12 la 20.

Groundbait Sonubaits Worm Fishmeal


Este o nadă all round pe bază de făină de pește care include, pe lângă pelete măcinate foarte fin, și RÂME USCATE! Practic, nada își propune să fie de mare atracție pentru toate acele specii de pește care se hrănesc cu râme, măcar la ocazii speciale. 2 kilograme de nadă se mixează perfect cu 1 litru de apă. Dacă vărsați câțiva stropi din litrul respectiv, o să iasă perfectă. Pe probate, nu vorbim din auzite.

Special G Dark de la Bait-Tech


E membrul mult așteptat al familiei de groundbaituri Special G de la Bait-Tech. Special G Dark folosește o făină de pește specială, GPS90, care are o solubilitate genială. Plus un ingredient secret negru, care o face perfectă pentru pescuit pe ape clare. E bine de știut că acel colorant pe care îl folosesc la versiunea G Dark se spală foarte ușor. De sub unghii, mai greu.

Senzori Delkim 25 Plus


Ca să marcheze cei 25 de ani de activitate, Delkim a scos acești senzori în ediție limitată. Se bazează pe versiunea Standard Plus, la care au schimbat câteva elemente: logo metalic argintiu, butoane de reglaj argintii, dar și carcasă de protecție și cutie tot…argintii. Ca la nunta de argint, ce mai tura-vura. Abia așteptăm ediția de 50 de ani, să facem un pic mișto de designul cu influențe de Ferentari. Dacă ai citit până aici și nu te-ai scandalizat că acest accesoriu apare într-un articol cu tema pescuit la feeder, ia-ți un set de pescuit la crap 🙂

Ca să alea-alea și pe Facebook, ne poți da un LIKE aici. Hai mulțam și fire-ntinse!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.