DISTRIBUIȚI

Browning, brandul gigantului Zebco, va lansa pe piață ceea ce ei nu se sfiesc să numească „cel mai inovativ feeder” : Xenos Feeder.

Modelul Xenos Feeder e fabricat din plastic, pentru a aduce câteva avantaje în plus față de modelele din metal: un lanseu mai bun, o compactare superioară a groundbaiturilor ușoare și o ridicare mai rapidă de pe substrat la recuperare. Browning spune chiar că zgomotul făcut de acest model va fi mai mic decât al feederelor clasice, iar plasticul din care sunt făcute nu ar fi unul obișnuit:
„E mai flexibil ca niciodată. Greutățile aerodinamice pot fi schimbate în câteva secunde. Poți opta pentru 30 sau 50 de grame și le poți schimba fără să fie nevoie să schimbi coșulețul. Oricum, marele avantaj pe care îl oferă modelul Xenos Feeder s-a dovedit a fi în cazurile în care peștii se hrănesc între ape, cum fac adeseori crapii sau roșioarele. În acest caz, deșurubezi greutatea și o înlocuiești cu o bilă de plastic cu portanță mai mare și o scufundare mai lentă. Aceasta vine la pachet cu versiunea slow sinking a Xenos Feeder”
Noul Xenos Feeder va fi lansat, conform anunțului făcut de Browning, la sfârșitul lunii martie. Abia așteptăm să vedem bigudiul la treabă și pe bălțile din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.