DISTRIBUIȚI

Coșulețele Cresta Speed Feeders au devenit foarte populare în insulă. Știți voi care insulă. Dacă nu ne credeți, uitați-vă pe pagina de Facebook a lui Steve Ringer. Sunt sanse mari sa devina la fel de populare si in Romania, pentru ca au ajuns si in Romania. Inca nu au fost listate de magazinele online, dar in maxim doua saptamani trebui sa apara, dupa cate am inteles de la Mostiro, cei care distribuie Spro in Romania.
Ce stă la baza succesului Cresta Speed Feeder este un amănunt care poate părea minor. Dar! – acest amănunt este unul esențail. Acest model de coșuleț de feeder diferă de toate celelalte de până la el prin distanța dintre greutatea aerodinamică și coșuleț. Datorită distanței mai mari, coșulețul se poate încărca mult mai ușor – și se descarcă mult mai repede. Sârma cu care greutatea este fixată de coșuleț este una foarte puternică.

Cresta Speed Feeder diferă de toate celelalte coșulețe de până la el prin distanța dintre greutate și coșuleț. Datorită distanței mai mari, coșulețul se poate încărca mult mai ușor (cu 3 degete te descurci lejer) și se descarcă mult mai repede pe substrat. Sârma cu care greutatea este fixată de coșuleț este una foarte puternică.

Variantele în care sunt disponibile aceste coșulețe sunt small, medium și large, în următoarele gramaje:
Small – 20, 30 și 40 de grame are 2,6 cm lungime cu 2,2 cm diametru
Medium- 20, 30, 40, 50 și 60 de grame are 3,2 cm lungime cu 2,5 cm diametru
Large – 20, 30, 40, 50 și 60 de grame are 4 cm lungime cu 2,9 cm diametru.

Preturile vor varia intre 7-10 lei, in functie de marime si greutate.

UPDATE 16 martie 2017:

Acest model va apărea în magazine de luni, 20 martie 2017

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.