DISTRIBUIȚI

La un preț de nici 400 de lei, noile modele de lansete Daiwa Ninja Feeder oferă enorm de multă calitate pentru banii ăstia. O poți confunda ușor cu lansete dintr-o gamă superioară de preț.
La rece, acțiunea este fast progresivă, lanseta este fermă (revenirea vârfului e foarte bună) și bine echilibrată. Inelele sunt Titanium Oxide, mai degrabă gândite pentru linii fine și lanseuri precise – modelul de 13 picioare e bun și pentru aruncări la distanță.
Modelele de 10, 11 si 12 picioare sunt din 2 tronsoane, iar varianta de 13 din 3 tronsoane. Fiecare lansetă vine cu 2 vârfuri – de 1, 1.5 și/sau 2 oz.

Vârfurile sunt fine, iar cotorul e pregătit să se ia la trântă cu crapi serioși. Mandrina e DSP, cotorul e destul de lung (mai lung decât l-am fi făcut noi), iar finisajele sunt superbe pentru categoria aceasta de preț.
Daiwa Ninja Feeder e de luat foarte în serios ca primă lansetă pentru un începător cu pretenții – un all rounder care se pretează oricărei tehnici de feeder, cu o oarecare pretabilitate mai mare pentru momitoare de tip coșuleț datorită mânerului mai lung.
Dacă și vârfurile de rezervă se vor găsi mai ușor decât ne-au obișnuit distribuitorii din România, pronosticăm că noile Daiwa Ninja Feeder vor fi un concurent serios pentru lansetele din aceeași categorie de preț.

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.