DISTRIBUIȚI

Două nade românești, dedicate pescuitului la feeder, au fost lansate ieri sub brandul Utopia Baits. Știm de ceva vreme de ele, am avut contact cu doi dintre cei care le-au testat, care erau încântați de produs. Le era teamă doar de preț, sperau ca nada să nu sară de 20 de lei, mai ales dacă va veni într-un ambalaj de calitate. Problema ambalajului a fost rezolvată peste așteptări, iar prețul la 1 kilogram este de 16 lei, mai mult decât competitiv. Pentru noi contează însă și mai mult că nada este un produs girat de Cătălin Constantinescu. Un tip care ne este foarte simpatic, printre altele, și pentru că nu editează excesiv filmulețele de popularizare a pescuitului la feeder. O să vezi în filmulețele alea un pescar foarte bun (nu un zeu ajutat de montaj) cu rateuri, cu îndoieli – dar și cu soluții. O abordare care „trădează” o personalitate onestă, iar asta recomandă implicit un produs pe care și-l asumă. Îi urăm succes în noul său demers „utopic”, cu speranța că onestitatea se va dovedi și profitabilă în timp.
Preluăm integral postarea sa de pe Facebook, care ține locul unei lansări pompoase :

„2 sortimente de nadă, 3 ani de teste făcute personal dar şi cu ajutorul a zeci de pescari în toată ţara ce au acoperit orice tip de apă şi specie de peşte regăsită la noi cu rezultate excepţionale la pescuit atât pe carpodroame cât şi pe ape sălbatice.
Cercetări amănunţite în domeniul nutriţiei peştilor, obţinerea unei mecanici perfecte atât pentru utilizarea pe Method Feeder cât şi în coşulţ, folosirea cu stricteţe a celor mai bune şi proaspete ingrediente şi o granulometrie specială, unică în România, ce face ca nada să fie extrem de uşor de umectat fără a mai fi nevoie de utilizarea sitei.Toate acestea într-un ambalaj mega premium, pungă în 3 straturi cu fermoar şi posibilitate de resigilare ce menţine produsul proaspăt.
Utopia Baits Meat&Wheat şi Utopia Baits Fish&Krill sunt două sortimente de nadă care satisfac exigenţele mele şi în mod cert şi pe ale voastre din toate punctele de vedere, pornind de la eficienţa mare şi obţinerea rezultatelor excelente în partidele de pescuit şi pâna la modul extrem de facil de a lucra cu ele.
Ambele sortimente sunt disponibile începând de azi 25.05.2017exclusiv la http://www.feedershop.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.