DISTRIBUIȚI

Precizăm încă din start că nu suntem fani ai acestui scaun, în ciuda numărului uriaș de fani. Poate e de vină și categoria de 100+ kilograme din care facem parte. Însă e un scaun onest, la banii lui, și asta nu putem să o negăm.

Modelul vechi al scaunului Korum Accessory a avut o groaza de fani, in ciuda urmelor pe care sistemul de fixare le lasa pe picioare. Noul Accesory Chair a rezolvat aceasta problema, dar a adaugat altele doua:
– pe scaun au aparut doua suprafete negre, cea din zona capului e din neopren, cealalta din fleece. Pe langa posibilele probleme legate de transpiratie, doar albul e mai rau ca negrul la un echipament de pescuit. Estetic, va fi o problema. Nu intamplator 99.9% din echipamentele de pescuit sunt kaki. In plus, fleecele face scame, se imbiba usor cu apa si se usuca greu.
– a doua problema este imposibilitatea de a regla spatarul. Chiar daca este reglat intr-o pozitie ok pentru multi, nu ar trebui sa cumperi scaunul inainte de a te aseza intr-unul.
Ar mai fi o problema (discutabila, ca si cele doua de mai sus) si anume aparitia a doua manere. Vestea buna e ca nu sunt fixe si, probabil, au aparut pe noul Accessory pentru a-l rigidiza suplimetar. Si inca o posibila problema, pe care timpul o va elucida, este disparitia snurului de sub sezut, cu care puteai rigidiza dupa plac acea parte a scaunului.


Atu-urile noului Korum Accessory sunt:
– picioarele cu diametru mai mare, de 25 de milimetri (de aici si acel X25 din nume)
– manerele, care tin de gustul fiecaruia si pe care le-am incadra la extra optiuni
– talpicile, care par o idee mai solide decat cele ale vechiului Korum.
– PRETUL – care e la fel de bun ca al precedentului model: in Romania noul Accessory Chair ajunge la suma de 500 de lei
Caracteristici:
– greutate 6.2 kg
– sarcina maxima 127 kg
-inaltime scaun 92 cm
– inaltime spatar 48 cm
– dimensiune transport 67x76x18 cm
Asteptam pareri in comentarii ale celor care au folosit acest scaun mai multe partide. In acest moment, recunoastem deschis ca nu stim sa raspundem la intrebarea daca merita sau nu upgrade-ul de la vechiul la noul model. Inclinam mai degrabă spre „nu”…

Vechiul model:

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.