DISTRIBUIȚI

Acum mai bine de un deceniu, o mulinetă roșie apărea pe piață, o culoare nemaivăzută până atunci. Olandezii de la Spro a uimit de-a lungul anilor nu doar prin prisma specificațiilor tehnice raportate la preț cu care Spro RedArc-ul se putea mândri, ci și datorită fiabilității dovedite în tot acest timp. Și în tot acest timp, intervențiile asupra mecanismului au fost minime. De ce să repari ceva care merge perfect?


Cu toate astea, în 2017 mulineta suferă un upgrade major de prezentare. Cu un design mult mai agresiv, noul Spro RedArc „The Legend” se distanțează din ce în ce mai mult de modelul după care a fost creat – Ryoby Zauber. Prețul – a rămas același cu al vechiului model, dar a dispărut tamburul de rezervă inclus. Frâna a rămas la fel (recunoaștem că ne era teamă ca nu cumva moda discurilor de carbon să nu se impună la acest model, dar nu e cazul, așadar fiabilitatea nu e amenințată). Lookul însă – a devenit un statement.

Avea nevoie vechiul RedArc de acest facelift? Pentru cei care dețin deja vechiul model, probabil că nu, mai ales că noul RedArc vine cu un singur tambur. Dar pentru cei care acum fac primii pași în aceasta lume generatoare de dependență, probabil că da. Noul Spro RedArc aduce în 2017 nu doar excelentul raport preț-calitate, care i-a adus atâtea premii, ci și un design care poate crea, la rândul lui, pasiuni nebănuite.
Modelul 2017 este deja disponibil în magazine. Vechiul model – va mai fi o vreme disponibil in Romania.

P.S. Pe lângă intervenția destul de radicală de la manivelă, am observat și clipsul rotund al noilor tamburi. Mult mai potrivit pentru cei care folosesc RedArc nu doar la spinning, ci și la feeder. Și nu sunt puțini! Personal, ca fani și deținători ai vechiului model, recunoaștem că încă nu vom cumpăra noul RedArc, dar niște tamburi cu clips rotund, tot ne luăm. Pentru că da, sunt compatibili cu vechiul model.

Specificații tehnice pentru modelul 10300:

wormshaft oscilation system : DA! – desi nu apare peste tot la specificatii, noul model il are

rulmenti: 9+1BB
anti-reverse system
balanced rotor
corp din aluminiu TuffBody
frana multi-disc ajustabila
tambur din aluminiu cu perete dublu
maner cu profil redus CNC
constructie fixata cu suruburi puternice Torx
mecanismul este similar cu cel folosit la modelele Red Arc
raport de recuperare:5.1:1
capacitate tambur: 150/0,28 m/mm
greutate: 305gr

Te așteptăm și pe pagina de Facebook Solzescu. Mulțumim și…Fire-ntinse!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.