DISTRIBUIȚI

Cu ocazia targului de pescuit si vanatoare Fishing&Hunting Expo organizat la Romexpo in perioada 3-5 Martie 2017, Lacul Sarulesti va asteapta la standul C5 – 33 cu o tombolă:

La achizitionarea biletului de intrare vei primi un flyer cu conditiile si taxele de pescuit pe Lacul Sarulesti.
Du-te cu el la standul lor, completeaza cu datele personale, plus seria biletului de intrare, spatiul dedicat aflat pe spatele flyer-ului si al tichetului primit si castiga in functie de stilul de pescuit practicat de tine:
1. 10 partide de pescuit la stationar, in conditiile de pescuit ale Lacului, pe oricare din pistele Baraj Gurbanesti, La Salcii sau Sandulita;
2. 5 partide de pescuit la rapitor din barca impreuna cu cel mai bun prieten, in conditiile de pescuit ale Lacului;
3. 1 abonament de pescuit la crap pentru sezonul 2017, in conditiile de pescuit ale Lacului;
Castigatorii vor fi extrasi duminica pe scena Fishing&Hunting Expo. Pentru validarea premiilor pescarii trebuie sa prezinte biletul de intrare cu seria incrisa pe flyer, flyerul si un act de identitate.

Mai mult, Lacul Sarulesti ofera pescarilor pasionati posibilitatea achizitionarii unui numar limitat de 20 de abonamente pentru pescuitul stationar, abonament ce include un numar NELIMITAT de partide pe pistele Baraj Gurbanesti, La Salcii si Sandulita. Costul abonamentului este de 1500RON.
Mai multe informatii la 0761.757.843 Stefan.
Ultima zi pentru posibilitatea achizitionarii abonamentelor este 05 Martie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.