DISTRIBUIȚI

Poate cea mai așteptată apariție din 2017 în materie de lansete de feeder, este seria Equis de la Preston. Numai că, deși suntem la jumătatea lui ianuarie, nimeni nu are încă aceste lansete în stoc. E posibil ca cei de la Preston să nu fie terminat încă testele. E binecunoscută maniacalitatea cu care testează fiecare nouă serie – pe care nu o înlocuiesc atât de ușor. Și puțini se pot lăuda cu o serie atât de longevivă ca seria Dutch Master. Noua serie va avea 3 lansete dedicate feederului și 3 de match.

CE ADUCE NOU PRESTON EQUIS SUPER FEEDER
Dacă seria Dutch Master este o serie cu care poți concura pe orice pistă, se pare că noua serie Equis este una orientată pe maximizarea plăcerii pescarului. Și e normal să fie așa, având în vedere că grosul vânzărilor vine de la pescarii non-competiționali. Se pare că nici prețul nu va fi unul prohibitiv, lansetele de feeder având un preț de plecare undeva în jurul a 800 de lei, cu cumponente de top. E posibil ca acest preț bun să vină în urma intrării sub umbrela gigantului Zebco. Spre exemplu, când cumperi componente Fuji la volumele lui Zebco, cred că ai niște prețuri bune de care, în cele din urmă, se bucură și pescarii.

CARACTERISTICILE SERIEI EQUIS PE SCURT
Lansetele sunt pe blanc slim, cu mandrină și inele fuji, slim, cu picior lung – ideale pentru linii principale fine. Trei vârfuri de carbon, de 1, 2 și 3 oz vin într-un tub…de carbon. Fiță! Lungimile sunt de 11, 11,6 si 12 picioare, să poți lansa 45 de grame de la 30 la peste 50 de metri. Nu sunt gândite pentru crap, pentru pescuit la distanțe mari. Sunt lansete de albitură, care să poată scoate și cun ciortan bonus. Cum spuneam, lansete cu care să mai simți și peștele, nu doar să îl tractezi la mal. CarbonActive- tehnologia proprietară a Preston – propune o acțiune la limita dintre progresiv și parabolic. Chiar și vârfurile au o alură progresivă (fast taper), care să ajute la înțepare.
Așteptăm să vină și în România, să le vedem și povestim împreună.
Revenim după!

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.