DISTRIBUIȚI

Okuma C3-40X au fost niște lansete foarte lăudate, dar care nu prea s-au vândut la noi. Românul bagă Okuma în gama low cost, pot ăia să se dea peste cap, să scoată un băț super, dacă se vinde cu 400 de lei nu îl ia nimeni. Numai că lansetele astea premium de la Okuma au ajuns să coste cu 48%-50% mai puțin. Adică puțin peste 200 de lei.
Detalii aici –> 

Mulinetele Spro RedArc Tuff-Body au o reducere de 20% în această perioadă. Sunt niște super-mulinete, un raport calitate preț foarte bun, iar la 400 de lei cât ajung să coste acum, nu găsești mai ieftin în Europa (dacă luăm în calcul și transportul). Ne-am luat un 400, să fie. Nu mai dăm link aici, sunt reduceri date de distribuitor, stoc să fie.

Total Fishing + Shimano = LOVE. Se știe. Acum, iar mai strâng niște bani de pe piață înaintea târgului din weekend. Au 10% reducere la o groază de bețe și lansete, cam 20% la unele fire și accesorii. La niște produse din gama premium, 10%-20% chiar se simt. Lista aici –>

La Marele Pescar am văzut o lichidare de stoc la rotative mici, Sakura Imara si Dam Effzet. Cu vreo 7lei/bucata, e ok să îți reîmprospătezi trusa. Detalii aici –>
Ai aflat de o reducere sau o lichidare de stoc? Ai un magazin de pescuit și oferi reduceri? Trimite-ne informația la solzescu[arond]gmail[punct]com și o vom publica fără niciun cost pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.