DISTRIBUIȚI

Real Eel de la Savage Gear nu mai este de mult o noutate pentru pescarii de știucă din România. Din auzite, nici amatorilor de șalăi capitali n-ar fi o necunoscută. Hard Eel însă este o nălucă inaccesibilă până acum pescarilor de răpitor de pe la noi, o puteai cumpăra doar de afară.
Avantajele pe care le oferă Hard Eel sunt în primul rând de fiabilitate. Prima parte a nălucii este din material dur, care va face față cu brio dinților de știucă. Coada este soft și o putem trece la “consumabile”. O altă găselniță a celor de la Savage Gear este posibilitatea de a monta direct pe corpul nălucii ancore fie deasupra, fie dedesubt. În situații de agățătură sau brădiș, asta va ajuta enorm.
Culorile sunt realiste, destul de diverse, cu detalii la limita maniacalității. Ca mărimi, nu ai alte opțiuni în afară de varianta de 17 cm și 40 de grame, pentru că varianta de 25 cm și 109 grame nu este importată în România – din motive lesne de înțeles. Datorită caracteristicilor ei, față de versiunea Real Eel, e de așteptat ca Hard Eel să fie mai “sinking”.
Prețul pentru Hard Eel este în România de 52 de lei, cu o coadă de rezervă inclusă în pachet. Nălucile vor fi disponibile în curând în magazinele partenere Arrow International.

Pentru a o vedea în acțiune, poți urmări filmul de prezentare al celor de la Savage Gear. Ca de obicei în astfel de filme, năluca nu se agață în cioturi nici de-a naibii 🙂


Link Savage Gear pagina produs –> aici
Link pagina noastră de Facebook –> aici. Recomandăm click-ul doar dacă nu ne-ai dat LIKE deja 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.