DISTRIBUIȚI

Mulineta Matrix Aquos 4000/5000

Am învârtit la rece noile mulinete pentru feeder de la Matrix, modelul Aquos (continuă seria Ultron) și ne-au plăcut. Datorită corpului de metal dau impresia de forță, iar rularea este foarte fină. Un singur aspect merită verficat în cazul în care te tentează: uită-te dacă nu te atinge în degete galetul atunci când mulinezi. Distanța e mică și, dacă ai degetele mai groase, te poți lovi peste ele. Specificații:
Mulineta Matrix Aquos 4000.
Cracteristici:
– 5 rulmenti.
– corp usor din aluminiu si grafit.
– rotor echilibrat pe computer.
– frana frontala multi-disc
– raport de recuperare: 5:1/1.
– capacitate tambur: 0.25/150m.
– greutate: 370g.
– nu are tambur de rezerva
– pret 327 de lei

Matrix Horizon S-Class
Căutam de multă vreme o lansetă medium, capabilă de lanseuri precise la 50 de metri, bună și pentru caras. Am pus mâna pe modelul Matrix Horizon S-Class de 3,60, casting weight de 60 de grame. Ne-a plăcut atât de mult, încât am scos cardul și am plecat cu ea din magazin. Are o revenire foarte bună, iar modul tensil este unul foarte ferm, dar blând pe vârf. Finisajele nu arată rău deloc, în mână se simte ca o lansetă cu preț mult mai mare de 615 lei, cât am dat pe ea. Rămâne de văzut la proba practică, unde nu cred că vom avea surprize.
Specificații:
2+3 varfuri carbon de 1oz, 2oz,3oz.
Lungimea de transport 158cm, 2 tronsoane egale
Inele SIC,
mandrina DPS,
Maner pluta cu terminatie EVA,
Inel de plecare 16mm.
Greutate 190g
Preț 615-729 lei, în funcție de magazin

Juvelnic Competitie Baracuda N14
Am văzut de curând juvelnicul acesta de la Baracuda și am rămas impresionați. Dacă rezistă și la testul fiabilității, se va dovedi una dintre cele mai deștepte achiziții pe care le poți face. Plasa este cauciucată, iar asta înseamnă, dincolo de faptul că nu vei răni peștii, și o uscare rapidă și miros mai puțin. Cusăturile sunt foarte solide, dacă ața e de calitate pare un model indestructibil. Vine și cu o husă deșteaptă, cu scurgere ( poți lăsa juvelnicul la scurs în husă). O posibila problema este filetul, merge doar pe pichetul cu care vine la pachet (care nici nu e prea lung). Daca vrei sa il folosesti pe un modular, spre exemplu, s-ar putea sa nu-ti convins asta. Caută-l și vezi dacă îți place, în opinia noastră merită 124 de lei.
Specificații Juvelnic Competitie Baracuda N14:
Lungime: 3m;
Profil dreptunghiular;
Material cadru: aluminiu
Dimensiuni cadru: 42x31cm
Ochiuri plasa: 5x5mm
Material plasa: ECO, cauciucata
Dispozitiv de ancorare: aluminu
Geanta de transport din PVC cu fermoar

Method feeder: Middy Gripper
E un method onest, care este vândut de pescuitshop.ro cu 7 lei. În alte locuri costă 17. Ni se pare o alternativă destul de bună din punct de vedere al costului. E drept, partea zimțată de pe fund iși pierde din finețe dacă pescuiești intensiv pe lacuri cu fund pietros. În rest, noi le-am folosit cu succes.

Lansetă picker la 120 de lei
O lansetă picker care își face exact treaba pentru care a fost proiectată este Baracuda Winklepicker de 3 metri. Nu e cea mai ușoară lansetă din lume, dar este printre cele mai ieftine. Vine cu trei vârfuri, și poate lansa coșulețe de până la 40 de grame. Dacă nu vrei să investești prea mulți bani, o poți lua liniștit în calcul. Dacă ești dispus să plusezi 25 de lei, poți lua un Garbolino Rocket Picker. Mulți spun că ar fi aceeși lansetă.

Cosuleț Guru Small

E cât un degetar, dar pe vremea asta, de dezgheț brusc, cuplat cu lanseuri la punct fix, dese, poate fi o armă letală. Mai ales că are un cost neașteptat pentru un produs Guru, de doar 5,5 lei. E mișto ca un coșuleț atât de mic vine cu o greutate de 23 de grame, suficiente pentru a tensiona vârful lansetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.