DISTRIBUIȚI

Am primit un review de la Moga Mihai, care ne-a semnalat apariția unui best buy de la Okuma, o lanseta de spinning „lansată” de curând. Mihai e un pescar greu de entuziasmat, care urăște să dea banii doar pe eticheta unei lansete. Asta nu înseamna că nu are în arsenal și lansete custom. Numai că știe exact de ce și pe ce a dat banii.
Cum știm ce îi poate pielea de pescar, îi dăm credit și îi mulțumim pentru descrierea și pozele lansetei.

Okuma HELIOS SX-Spinn 2,40m/15-40gr, o văd real mai degrabă între 5-25 gr. E un băț apărut recent, după mine este primul bat de spinn cu adevarat frumos de la ei. Un best buy (am dat pe el 227lei la @Totalfishing, cu reducerea de 5%), inele format Kr – SeaGuide, foarte slim comparativ cu alte bete. Culoarea inelelor este gun-smoke, blankul are o actiune rapida. Mi se pare un bat polivalent ce poate fi folosit cu usurinta la salau pe lacuri, dar si la stiuca. Batul are atasat hook keeper, asezat pe lateral pentru a nu deranja pescarii care pescuiesc cu degetul pe blank.
Deci, la 227lei primesti un blank zvelt, cu actiune rapida, o mandrina ergonomica(tip Allien), inele SeaGuide tip Kr si nu in ultimul rand, batul iti ofera placere in drill cu pesti indiferent de talia acestora.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.