DISTRIBUIȚI

Claudiu este un pescar dedicat de răpitor care, de curând, și-a lansat un magazin pentru cei care îi împărtășesc pasiunea: Spinningshop.ro.

Din câte am văzut, în magazin a încercat să aducă în primul rând nălucile care îi plac și cu care a avut rezultate. Din acest punct de vedere, selecția produselor care apar în magazinul lui online este, mai degrabă, una neobișnuită – cu accente exotice.

Am remarcat, spre exemplu, firele YGK G-Soul Upgrade X8, un braid de excepție – la prețuri foarte bune, sau prețurile pentru cârligele de jig Owner la dimensiunile 2/0 3/0 4/0 si 5/0, pe care le poți achiziționa la un preț mai mic decât oriunde. Ar mai fi de menționat și stocul de linguri oscilante de la Kuusamo, modele vechi. Este probabil ultima șansă de a putea cumpăra de noi aceste modele, Claudiu reușind cu multă bătaie de cap să pună mâna pe câteva stocuri mai vechi. Noile modele vor fi mai scumpe datorita schimbarilor care vizează procedurile de vopsire, culorile noi, ancorele ascutite chimic, culorile fluorescente pentru unele modele etc.

Îi va fi greu să intre pe o piață în care jocurile sunt făcute de magazinele mari, dar Claudiu are de partea lui seriozitatea și ambiția. Am mai adăga aici și disponibilitatea lui pentru comunitatea de pescari de răpitor, dovedită de înființarea unui forum care este la fel de select pe cât va fi, probabil, și magazinul. Link forum –> aici

Nu ne rămâne decât să îi urăm succes. Și să mai cumpărăm chestii de pe la el, că asta îl ajută și mai mult 🙂

P.S. Pentru cei care nu ne cunosc încă – nu facem publicitate ascunsă pe acest site. Dar îi ajutăm cu drag pe cei care sunt onești și aduc ceva în plus. Pe ăia care sunt altfel – pentru că sunt puțini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.