DISTRIBUIȚI

Gaz Fareham a fost consultantul CC Moore pentru o serie de popupuri care
Northern Specials sunt produse in patru culori (alb, roz, galben si rosu) si doua dimensiuni (12mm si 14mm) – cele patru culori fiind cele care au dat cele mai bune rezultate de-a lungul timpului. O cutie contine 45 de pop-uri de 12mm sau 35 de pop-uri de 14mm. Sunt pe stoc la BigFish. Prețul, destul de spicy – 44 lei.

Noua nada Trabucco GNT Match Expert este acum disponibilă și în România. E o nadă cu pretenții de competiție, despre care am primit feedback pozitiv de la doi pescari care au folosit-o zilele trecute pe 2 bălți diferite. Dacă ținem cont de rata rapidă de dispariție de la rafturi, tindem să credem că sunt mult mai mulți cei care mizează pe ea. Prețul: 19 lei/kg.

Dan Mitrănescu a început să comercializeze un fir sub brandul propriu pentru pescuitul la clonc. Diametre de 0.6 și 0.8, fir împletit în opt. Preț de vară: 0.6 lei pe metru. –>Link

Lure Component a scos o serie de flickere (un fel de rotative) pe care nu le vezi pe rafturi. „Aceste rotative sunt concepute pentru pescuitul cu precadere ultralight. Utilizarea acestor rotative se face in combinatie cu lesturi de tip cheburashka (jig articulat, n.n.) obtinand astfel posibilitatea de a modifica lestul pe aceeasi rotativa functie de conditiile de pescuit in care ne aflam la momentul respectiv. O alta calitate este aceea ca rasucierea firului este minimala in comparatie cu rotativele traditionale. Aceasta rotativa se poate folosi pe un spectru larg de specii de pesti pornind de la pastrav, clean , biban si, pentru flickerele cu palete mai mari, la stiuca si avat.”
Prețul e de 13.50/bucata și pot fi cumpărate de –> aici

De acum, poți găsi la Total Fishing pe stoc gume și briz-brizuri de la Crazy Fish. Uite linkul

Arrow International a făcut un update de stoc la nadele, sosurile și prafurile Sensas. Se găsesc. Deocamdată.
La fel a făcut și Givadi, dar cu bunătățile de la Bait-Tech. Ca de obicei, Special-G dispare primul. De ce oare?!

Maros Mix a scos o serie sub numele Serie Walter. Da, acel Walter grizonat, care dă lecții pe F&H. Există pe stoc la pescuitlafeeder.ro: aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.