DISTRIBUIȚI

Arrow International a făcut o chestie atât de banală, dar atât de rară – încât merită menționată: a făcut publice online cataloagele de crap și răpitor. Dacă vrei să le răsfoiești (vorba vine), dă cu clickul aici

Că tot veni vorba de Arrow, vor deschide un nou magazin în Alba Iulia, la adresa Calea Moților nr. 6, fostul magazin AJV.

Rapala Shadow Rap tocmai ce a primit un upgrade de 10 culori noi, naturale.
Seth Feider le face o trecere în revistă în filmulețul de mai jos:


Relix Aestival, o mulinetă care a rupt gura târgurilor de prin toata Asia, va fi prezentată și la EFFTEX-ul ce va avea loc în Ungaria între 29 iulie-1iulie. În caz că vrea cineva să o importe și în România, poate începe de aici:
sales@relixfishing.com


Caracteristici:
Five high precision ball bearings;
Infinite anti-reverse system;
Smooth micro-adjustable click drag system;
Long cast aluminium spool;
Aluminium power handle with carbon knob.

 

Storm Wildeye Swim Shad – este o nălucă pe care Gyorg a pescuit-o de curând la Sărulești cu rezultate bune. Asta ne face să credem că vor apărea în curând la vânzare în România. Nu că ne-ar părea rău, Doamne-ferește! Chiar arată bine cu folia aceea pe interior, iar BSTD, FT și AY chiar ne fac cu ochiul… Rămâne de văzut dacă vor rupe ceva din aura regelui Kopyto.

Colmic Herakles Area Special Trout sunt niște lansete de păstrăv foarte reușite, dar cu un nume foarte lung. Dar când vin la pachet și cu o reducere, nu te mai deranjează numele kilometric. Dacă dați un search la Total Fishing, vedeți la un moment dat ceva de genul:

Relax King Shad este acum disponibil și în varianta tiger. Nu e o idee rea deloc!

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, dacă ești pescar. Dacă nu ești, mai bine nu ne dai like, că nu ai înțelege glumele 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.