DISTRIBUIȚI

După ce a prins gustul premiilor la ultimul ICAST, Trapper Tackle propune pescarilor de răpitori o nouă formă de cârlige și ancore – mai pătrățoase dar, spun ei, și mai eficiente. Noua formă, spun cei de la Trapper Tackle, va împuțina numărul peștilor scăpați în dril, pentru că, spun ei, doar tensiunea constantă aplicată firului de către pescar – plus spinul acelor sunt singurele elemente care țin peștele în cârlig. Până acum:

Noile ancore și cârlige vor fi lansate la finalul acestei săptămâni la expoziția Bassmaster Classic.


MS-Range a scos de curând o lansetă ultralight de pescuit la feeder. Ultralight pentru germani înseamnă un casting weight de 40 de grame. La stilul lor de pescuit în forță, nu cred că le poți cere să pescuiască mai light de atât. La urma urmei, cu ceva mai light de atât după ce să dai, după icre?! Fără să ne mai lungim, anunțăm că 3 lansete din serie sunt acum în România: Total Fishing le are pe stoc. Deocamdată…

Dacă vrei să vezi cum arată lanseta în acțiune, dă un ochi și pe video-ul ăsta:

 

Dacă ești pescar de răpitori și nu ai renunțat de tot la monofilament, e bine să știi că acum a ajuns pe piața din România si Dam Nanoflex Specialist.

Prețuri de la 15 la 30 de lei, grosimi între 0.18 – 0.30. Mai multe detalii găsești: aici

Nemții de la Climax au produs un nou fir textil împletit în 12, care ar fi singurul care nu se desface atunci când este răsucit. Link: aici
Aceste fire împletite în 12 nu a ajuns în România, dar a ajuns Flash Braid – varianta de 8 fire împletite care vine cu un preț care ar panica până și chinezii din Dragonul Roșu: 39 de lei rola!
Detalii aici

Preston va arunca foarte curând pe piață un modular care vizează segmentul low cost – OnBox Series 5. La englezi, 250 lire este low cost. Oricum, în unele poze de prezentarea a produsului se văd niște urme pe picioarele de la mijloc. Cum au ajuns acolo ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.