DISTRIBUIȚI
  1. Un vrâncean în vârstă de 54 de ani, din comuna Vulturu, a murit în dimineaţa zilei de 2 aprilie, în timp ce se afla la pescuit pe Siret, în zona Vadu Roşca. Bărbatul pescuia cu o undiţă cu care a atins firele de înaltă tensiune.
    Pescarul amator a murit pe loc. Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă. Sursa aici

2. Mimteam organizează PIKE FEVER,
un concurs de pescuit la răpitor pe balta Măriuța 4. Data este 22 aprilie 2017, prima sâmbată dupa Paste. taxa de înscriere e de 90 de lei, premiile sunt astea:
Locul I: Voucher 550 Lei + 300 Lei Cash
Locul II: Voucher 350 Lei + 200 Lei Cash
Locul III: Voucher 250 Lei + 100 Lei Cash


Detalii și regulament aici
3. Au apărut de curând noi modele de gume de la Owner. Dacă la modelul minnow nu am tresărit foarte tare, modelul Juster promite o acțiune aparte cu coada subțire și talpa mare.

La pipăit calitatea gumelor pare foarte ok, rămâne să vedem ce alte atuuri mai au gumele- altfel, nu le vedem bine la prețul de 22,5 lei la pachetul de 7 gume.
Detalii aici 
4. Marele Pescar a mai construit vreo două dulapuri și a înghesuit în stoc cam tot ce are Bait-Tech mai bun. Detalii aici

5. După ce a rupt gura târgului la ultimul ICAST, PLine Tactical Fluorocarbon a ajuns pe stocul celor de la Total Fishing. Detalii aici

6. Feederiștii români au ratat la balotaj podiumul la Campionatul Mondial de Feeder al cluburilor. România a fost reprezentată de două echipe, Pescuit Arad și Fântânele. Arădenii s-au clasat pe 4, ceilalți pe 11- din 31 de concurenți. Notabil este și faptul că arădenii au câștigat manșa a doua:

Clasamentul final:

7. Tot în weekendul trecut a avut loc ediția I a Cupei Primăverii la Feeder pe Balta Ștefănești – Argeș. Concursul a fost câștigat de Claudiu Banu, urmat de Radu Cheose și Alin Mustață.

8. Dacă tot a venit vorba de concursuri care au fost, hai să dăm și clasamantul de la Relax Trophy 2017, ținut weekendul ăsta pe Sărulești:

9. Pâna pe 8 aprilie poți folosi un cod de reducere 10% de la Claumar – doar pentru produsele care nu sunt deja la pret discountat. Codul este „paste”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.