DISTRIBUIȚI

Sonubaits a scos varianta granulată a seriei fluorescente LAVA. Îi zice LAVA ROCKS. Se pare că granulele pot face un nor la fel ca varianta lichidă. Avantajul ne e încă neclar. Se transportă mai ușor? Nu te stropești cu ele în lanseu? Probabil că da. Sperăm doar să nu fie o mare lavă. De marketing.
Detalii mai multe pe pagina Sonubaits, aici

——

Acum ceva vreme anunțam că Powerfishing a spart monopolul Big Fish pe brandul Westin. Între timp, se pare ca celor de la Total Fishing le place în trei, când vine vorba de Westin.

Așa că au adus vreo câteva sute de năluci pe stoc. Doar voblere și gume, lansete nu. Detalii stoc aici

—–

Drennan lansează o vargă de 12,5 metri, din seria Red Range. Mai multe detalii aici

—–

Dan Mitrănescu mușcă din prețul cobrelor de carbon – cu vreo 35-40%. Mai multe detalii aici
—–

Cei de la Trabucco au anunțat lansarea unei lansete de feeder maritim cu lungimea de 2.70. Producătorul dă asigurărea că lanseta, deși are un casting weight de 35 de grame – este capabilă să aducă la mal bibani de mare. E drept, murim de curiozitate să aflăm ce au vrut cei de la Trabucco să spună prin formularea „Canna molto tecnica e divertente” (lanseta foarte tehnică și plăcută/amuzantă). Bine, nu atât de curioși încât să o comandăm.

—–

Nimeni nu o are mai lungă, mai țeapănă sau mai ușoară ca noi. Așa spune Browning despre Sphere Zero-G F1 plus+, care măsoară nici mai mult, nici mai puțin de 17 metri! Detalii aici:

—–
Preston Innovations a inovat din nou și a dus „viermușii la următorul nivel”. Pe cuvânt că în engleză suna mai serios. E vorba de feederul Clik Cap – care, după cum spuneam, duce viermușii la un nou nivel. Adică îi duce la fund. Rămâne de văzut dacă noul feeder va și bate la fund feederele care fac fix același lucru, dar parcă nu chiar atât de stilat. Așa arată următorul nivel:


—–

Jos pălăria pentru micii băcăuani și părinții lor, care s-au oferit voluntar să igienizeze Lacul Bacău, unde au și plantat câțiva copaci. Pe larg în Deșteptarea

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.