DISTRIBUIȚI

Relax Spinning anunță un adevărat tur de forță pentru târgul care va avea loc în weekend. Au o groază de premiere și oferte, anul acesta cred că vom vedea iarăși o înghesuială teribilă în standul lor (anul trecut am avut de așteptat o jumătate de oră cu gumele în brațe până am ajuns la casa de marcat). Sper să se fi pregătit cu case de marcat suplimentare.
Mai jos, câteva oferte și premiere din oferta lor. Având în vedere că multe dintre produse ne sunt necunoscute sau nu am pescuit niciodată cu ele, le preluăm exact așa cum le-au prezentat în materialele lor. Scuzați tonalitatea excesiv de entuziastă 🙂


Noutăți de la Yo-Zuri & Duel :
3D Inshore Twitchbait
Pin’s Minnow
3D Crystal Minnow
3DB Jerkbait
Crystal Minnow Deep Diver Walleye
SS Minnow
& more

Voblere HMKL CRANK 33 Custom Painted vor fi disponibile in standul Relax Spinning Expert din cadrul Fishing & Hunting Expo 2017 (3-5 Martie , Romexpo, Bucuresti). Ne gasiti la standul C4-2

HMKL Crank 33DR este cel mai mic vobler de tip crankbait care ajunge la peste 2.5m adancime, crankbait echipat cu sistem long cast de transfer al greutatii, facandu-l probabil cel mai castabil vobler de aceste dimensiuni de pe piata halieutica.
Datorita barbetei foarte lungi evolueaza la cea mai usoara tractiune din varful lansetei, iar faptul ca este suspending inseamna ca putem sa-l pescuim cu pauze mai lungi, chiar si pe vreme mai rece, acesta ramanand blocat la adancimea la care a ajuns, uneoi find cea mai buna metoda de a pescui acest vobler.
Este un vobler cu o vibratie marunta, mai marunta decat fratiorul sau HMKL Crank 33MR, dar faptul ca ajunge la 2.5m il face si mai greu de centrat, lucru binecunoscut la voblerele mici care ajung la adancimi mai mari de 2.5m.
Modelul HMKL Crank 33MR ajunge pana la 1.5 m adancime.

Modelul Crank33 Custom Painted contine 2 voblere vopsite. Nu contin inelele despicate si ancore/carlige.

Voblerele model BLANK NU SUNT ECHILIBRATE PENTRU A MERGE DREPT. ACEASTA SARCINA REVINE UTILIZATORULUI

Shadul Noike Biteguts Ninja este aduce este o noutate pe piata de pescuit. Confectionat dintr-un plastic super moale acesta ofera o evolutie foarte naturala, ce nu se vede doar in coada nalucii, ci si pe intreaga lungime a acesteia. Mai exact pe recupereare corpul „flancheaza” asemenea unui vobler. Materialul este impregnat din constructie cu sare si aroma de crevete pentru un plus de atractie.

Promotie Slider 3.8 CM pentru pescuitul bibanului : 16 + 8 buc : 12 lei

Lucky John Makora Shad Tail 7.6 CM & 10 CM

Noutate pentru anul 2017 in oferta producatorului Lucky John este noua generatie de materiale realiste, ce stabileste un nou standard de productie a nalucilor soft. Acest material revolutionar combina cea mai realista aparitie, design 3d/holografic ce atrage pestele rapitori de la o distanta mare

PALMS

Alexandra este unul dintre cele mai bine concepute voblere de tip jerkbait sinking pentru pescuitul pastravului, fiind gandite pana la absolut cel mai mic detaliu.
Este un vobler extrem de stabil in curent, cu o evolutie foarte dinamica cu flashuri puternice pe flancuri datorita formei aplatizate.

Beatrice este un minnow pentru tehnica twitching si drifting.
Centrul de greutate foarte jos, in partea anterioara a corpului nalucii, creaza o actiune extrem de stabila. Cea mai distincta caracteristica a acestei naluci este evident partea caudala separata. Aceasta creaza rezistenta in apa permitand pescarului sa realizeze din varful lansetei o actiune cu foarte multe luciri, pe cea ma mica distanta. Este de asemenea o naluca foarte buna lasata purtata de curent. Miscarea neregulata pe cadere, pe „drift” provoaca de foarte multe ori atacul decisiv.

Alte oferte promoționale:

Alte fire noi, japoneze, în oferta Relax Spinning:

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.